... till Dirk och Silke och alla deras medarbetare i Solberget, för en toppensöndag. Det var lärorikt, underhållande och mycket trevligt.

Eva och Lasse med flera

... till styrelsen för Nattavaara hembygdsförening för en intressant och välplanerad resa till Stora Sjöfallet. Stort tack även för allt ni anordnar för oss i bygden så vi ska trivas tillsammans.

Nöjda medlemmar

... till Edefors hembygdsförening för alla trevliga arrangemang under sommaren med musik och gott fika med laxsmörgåsar.

Flitig besökare

... till Göran Fjällborg, Kiruna, för två fina tillfällen i skogen. Jag uppskattade det mycket.

Ulla

... till Kalix hälsocentral för snabb och trevlig personal, måndagen den 31 juli, när ni tog hand om vår dotters allergireaktion.

Mor och dotter

... till Ulf på Falcks bussbolag. Tack för en mycket trevlig busstur till Kalix. Du var mycket trevlig och hjälpsam och guld värd. Vi åker gärna med dig igen. Gällivare strokeförening.

Anita

... till alla som jobbar på tvättservice i Boden. Ni gör ett jättebra jobb och ni hämtar min tvätt i en särskild säck med mitt nummer och kommer tillbaka med tvätten fint viken i grå plastbackar.

Kerstin Smedberg och alla som är nöjda

... till Karungi/Haparanda/ Övertorneå brandkår som räddade vårt garage och vår ladugård efter åsknedslag den 3 augusti. Tusen tack!

Emanuelssons, Risudden 92

... till de bussiga busschaufförerna som den 1 augusti på Linje 1:s sista turer från respektive till N. Svartbyn gav prov på stor serviceanda.

Nöjd resenär

... till Ingegerd Grape för trevlig samvaro. Guds frid önskar vi.

Linda och Britt-Mari

... till Engla Mari Lundgren, parkavdelningen Bodens kommun, för ditt fantastiskt proffsiga arbete med rensning och gallring av växterna i rondellen efter Svängleden på Sävastön.

Anita i Sävast

... till Berit och Tor Lindström i Heden som för åttonde året bjudit oss på en utsökt god måltid i sin trädgård med kaffe och blåbärspaj därtill. Tack för er gästfrihet.

Badvännerna, Erikslunds HC