... till Caroline Wallin som är den bästa lärare man kan ha! Tack för att du ser alla barn i din klass. Tack för den här tiden och vi önskar dig lycka till.

Anna och Alexander

... till PRO Kiruna som tack för en trevlig dans med bra musik och dansanta människor. Hoppas det blir fler gånger!

Kersti, Gunnel och Åke

... till Lars Sandström vid hörcentralen Sunderby sjukhus för fin service och trevligt bemötande.

Bodenparet

... till Daniela på glasögonbutiken i Gällivare för att hon är så trevlig, kunnig i sitt yrke, och ledde mig på rätt väg i valet av mina ”guldiga” bågar.

Susanne

... till personalen på Midgårdarnas kortttidsboende, plan 6, för vänligt bemötande och fin omvårdnad av min mor Kaarina. Ni är hjältar och har världens viktigaste jobb!

Ritva, anhörig

... till den ärliga personen som lämnade in plånboken till dollarstore den 25 augusti vid 12-tiden. Jag tackar av hela mitt hjärta och önskar dig allt gott i livet.

Pirjo Salmi

... till alla våra duktiga sommarvikarier på Björkkullen. Ni har gjort ett jättebra jobb!

Personalen på Björkkullen

... till Kiruna marknadsbossar. Tjejerna i röda jackorna är alltid glädjespridare ute på marknadsplatsen. Tack för morgonfikat hälsningar Gällivaregänget. Helena med sina hjälpredor

... till ängeln och sjuksköterskan Ing-Marie som alltid ger det bästa bemötandet och som med sitt lugn sprider det vidare till oss och gästerna på nätterna.

Nattarna på fyrens korttidsboende Luleå

... till mina bröder Christer, Roger och Mikael med fruar, syskonbarn och syskonbarnsbarn som tack for den trevliga sverigesemestern jag fick i år. Vi ses nästa år igen.

Inga-Lill

... till GKFF:s styrelse som ordnade den fina resan till Saltoluokta med vandring, mat och logi. Allt var till belåtenhet.

Trötta men belåtna deltagare

... till dig som hjälpte mig den 2 september klockan 17:28 på linje 9 mellan Tunastigen och Kyrkbyn. Mycket pinsamt, med du var så snäll.

Svårt hålla det man inte har i händerna