... till Ulrika Brännström på Pensionsmyndigheten/Försäkringskassan i Gällivare. Tack för glatt och trevligt bemötande samt stor hjälp! Snacka om rätt person på rätt plats!

”Halv pension”

... till vår älskade syster Sonja Eriksson, Vitå, för all hjälp vi fått av dig. Tack även till Jeanette Eriksson och barn. Tack för att ni finns.

Carina

... till personalen på avdelning 2 Svedjebacka, Boden. Tack för den fina omvårdnaden av vår mor, Lilly Hallman. Tack även till de duktiga semestervikarierna.

Barnen

... till den bästa tandkliniken i hela Sverige, Tandlaget i Kiruna. Så duktig, vänlig och omhändertagande personal.

Linda

... till Arvidsträsks bästa sommarfamilj Jonsson/Berggren/Eriksson. Vi är så glada att vi får komma till ert paradis.

L & H

... till tandläkaren Erik Nordgren.

Lina halvtand

... till den person på Bodens stadsbibliotek som uppmärksammat mitt kvarlämnade lånekort och skickat det till mig. Fin service!

Rita

... till Anne Qanakas som inför kommande hundutställningar ordnade en gratis ringträning. Det var mycket givande för oss. Tusen tack!

Ulla, Bosse, Zilla och Zoya

... till bostadsrättsföreningen Uttern. Tack för besöket och den fina blomman!

Anna-Greta

... till Narkens intresse- och idrotsförening för det enorma arbete ni gör: Sommarcafét, Narkenveckan, Harrnappet med mera. Vad vore Narkens by utan ert idella arbete. Ni är guld värda.

Hjärtat i Narken S

... till mina mostrar Eva, Ester, Elsa och Elise som bjöd på god mat och vi fick vara tillsammans, sjunga, skratta och framför allt njuta av maten och sällskapet.

Kerstin

... till de fantastiskt duktiga sommarjobbarna som gjort vår gård på Charlottendals förskola så fin. Tusen tack!

Personalen på Charlottendals förskola i Luleå

... till all berörd personal vid akuten, Sunderby sjukhus, alla berörda läkare och sjuksköterskor på intensiven, hjärta och medicinavdelningen 61. Ett särskilt tack till syster Anna-Greta och läkare Morsing.

Benita Jakobsén, Luleå