... till Dansakademin för en fantastisk avslutning och show i DeGeerhallen 7 maj. Det var mycket dans och glädje. Och vilket engagemang av alla, små som stora.

Imponerade mormor och morfar Fridsén

... till PRO Gällivare. Tack för en trevlig Pub-afton med god mat och trevligt ”hålligång”. Särskilt tack till den frivilliga personalen, utan er ingen fest!

Nöjda gäster

... till min svärmor, Annalisa Johansson i Lansjärv, som alltid ställer upp för sina barnbarn och vår familj.

Christer

... till besökare, sponsorer och medhjälpare. Tack för en fin långfredag i Anttis.

Anttis byaförening

... till hela personalen på OBS-avdelningen i Pajala. Tack för hjälpen.

Lena

... till Malin på Folktandvården på Porsudden. Du är helt fantastiskt med ängsliga barn. Precis en sådan som alla barn borde träffa för att aldrig bli rädda för tandvården.

Mamma till V

... till alla som jobbade den 11 april på akuten, röntgen och avdelning 2D! Tack från en tokig Stockholmare!

Susanne Nilsson

... till Luleå Baskets och BC Luleås fantastiska klack. John, Daniel, Emma, Joshua, Toine och alla andra som fått Luleå Energi Arena att koka. Gulden kom hem till Lule igen.

Basketsupporter

... till verkstadspersonalen på Bilkompaniet Luleå för vänligt bemötande och den snabba reparationen av bilen. Ni är guld värda.

Två tacksamma malmfältsbor

... till dig som räddade min dag när du skjutsade mig till tåget. Lycka till med SSG-utbildningen!

Stressad tjej som tog fel på tiden

... till C L Persson som alltid ställer upp för oss med fotografering bland annat och till Börge som lagade en fantastisk trerätters middag till vår 70 års jubileum samt Karin som hjälpte till. Tusen tack från oss alla i Svartbjörnsbyns husmodersförening.

Anita och Valborg

... till Else-Maj och Britt- Marie Sundqvist SKPF som har gymnastiserat med oss. Ni är fantastiskt duktiga! Vi blir mer och mer rörliga och piggare. Ses till hösten!

Gymnasterna