... till Tina Turner. Du sjunger verkligen bra. Jag gillar din musik.

Hampus Wikström

... till den herre med sällskap som fredagen den 7 april hjälpte mig få igång min bil när batteriet laddat ur. Tusen tack!

Damen på Ladugårds­­­vägen

... till min son Tauno som hjälpte mig med mina affärsärenden under tiden på Sunderbyn och som besökte mig i Pajala.

Lennart

... till mina underbara grannar, Catarina och Mikael Nylund som med snöslungan håller öppet för mig, i stugan i Kurravaara. Tusen tack!

Else-Maj

... till Rörvikskyrkan i Boden med Kjell Sandberg och Matteuskören samt Gösta Degerman som bjöd oss besökare på en fin gudstjänst den 9 april klockan 10:00.

Alla vi som var där

... till Nils Oskarsson i Torasjärvi för underhållet av skoterlederna runt byn.

Anders

... till Björn Helamb i Vuoggatjålme. Tusen tack för din omtanke och hjälpsamhet under vår vistelse hos er vecka 14. Du var helt fantastisk.

Stuga 20

... till all personal på avdelning 53, Sunderby sjukhus. Ni är alla änglar!

Ruth, sal 30

... till Eira på Forsbacka äldreboende i Råneå som gör så mycket för boende och vårdtagare som förgyller deras vardag. Du är guld värd.

Anhörig

... till Stig Karlsson, Karlsborgsverken, som hittade och räddade mina glasögon mitt på vägen och snabbt gick ut på facebook så jag kunde återfå dem. Snyggt jobbat. Tusen tack!

Sture Wahl

... till räddningstjänsten i Harads som snabbt är på plats varenda gång larmet tjuter på HVB-hemmet här i byn.

Nöjd Haradsbo

... till Hanna Öberg, nattsköterska på avdelning 46 Sunderby sjukhus för din varma goda omvårdnad. Vi är så glada över att få möta just dig på akut och avdelning!

KB 11:2 och maken

... till tandhygienist Lena Bodén och tandläkare Ewa hos Kungsbrotandläkarna för den stora operationen med efterföljande vård. Beundrar er och önskar er allt gott!

Maj-Lis J