... till Gun-Britt Mäkitalo och Edla Lantto för deras kamp för freden i världen.

Fredsälskande tornedaling

... till Luleå kommun, som nu invigt den så kallade Östra länken. När man vandrar runt “Hälsans Stig” och ser allt vad som gjorts för allas trevnad blir man glad. Skurholmsfjärden har förädlats till en riktig pärla. Det förhöjer även värdet på att ta en motionsrunda.

Bengt Svanberg

... till till Lisa och Sofie på Sparbanken i Kiruna för hjälpen vi fick.

Maggan och Ove

... till Susanne på affärn i Muodoslompolo som bjuder kunder på mat. Vi åt ärtsoppa och plättar en torsdag. Det kom mycket folk och det hela var väldigt trivsamt. Tack för en affär med vänligt bemötande.

En kund från grannbyn

... Astma och Allergiföreningen i Norrbottens län och dess representanter, busschauffören på Norbergs buss, guiden vid Kukkolaforsen, familjen på Pesulas Lantbruk och alla trevliga medresenärer. Studiebesöken gav så mycket. Vilka kunniga guider! Hjärtligt tack till er alla.

Agnetha

... till världens bästa Lasse som hämtade vår dotter på flygplatsen en natt. Det stormade och regnade och dessutom var flyget försenat. Tack Lasse!

Ericas mamma

... till hemtjänsten och hemsjukvården i Boden för all hjälp vår mor May Gustafsson fick av er. Kan inte nämna er alla men vår uppskattning är stor.

Maria och Tomas med familjer

... till Birgitta Wikberg som ännu ett år är ledare för PROs Qi Gong. Du gör ett fantastiskt jobb.

Tacksamma Qi-gongare

... till Christian Barsk som var så snäll och hämtade mig från Hälsocentralen när min bil ej startade och även ett stort tack till Maria för laxen. Den var jättegod.

Berit P

... till Jocke, vaktmästare i Björklidens fjällby, och mitt barnbarn Angelica, som bar mig när jag föll och bröt benet på fjället den andra september. Kramar till er båda!

Mormor

... till barnmorskan Else-Marie och undersköterskan Anne-Lie som hjälpte oss vid vår dotters födelse och gjorde förlossningen till den bästa tänkbara. Tusen tack!

Angelica och Peter