... till Kent och alla fina vänner man har kvar. Tack för allt ert stöd. Rosor även till alla på Porsön udda, runt hela 377, och till alla fina katter och hundar här. Hoppas vi kan samsas om dessa gulliga djur och de fina grannar vi har kvar.

Lars Lagge Strömberg

... till Pajala demensförening för den trevliga studieresan till Skibotn i Norge. Bra guidning hela vägen med trevliga stopp och middag med kvänföreningen, helt okej väder. Bra information om demensvård i Norge.

Nöjd resenär

... till Jeanette på Coop Forum i Boden för allt som vi fick av dig när vi åkte till Ikea. Å vad det var gott och uppskattat. Tack snälla du Jeanette. Kram,

Ikea-gänget från Smärtboden

... till den vänlige och tillmötesgående Telia-killen som hjälpte mig att installera nya F-Sec Safe söndagen den 24 september. Tusen tack!

Margareta i Pajala

... till Fredrik Röding med hans team med flera på Piteå älvdals sjukhus samt all personal på ortopedavdelning 7B för ert engagemang.

Tacksamma SyreneT och Elisabeth E (från vecka 37)

... till Ali för att du körde mig från Svartbyn till Grelsbyn lördagkväll. Guld värt. Tusen tack!

Linnéa

... till tandläkare Johan med personal Tandlaget Boden. Tack för trevligt bemötande.

Anita

... till alla er som ställer upp och hjälper oss med uppackning och allt övrigt vi behöver hjälp med på vår andelsägda mack/butik. Utan er skulle det inte funka.

Flickorna på Ullattimacken

... till all berörd finsk och svensk ambulanspersonal i luften och på vägen, IVA Gällivare sjukhus, PCI-lab och hjärt-IVA avd 47 i Sunderbyn för att jag fick så bra akut hjälp och vård för mitt hjärta. Ni har alla varit så professionella, medmänskliga och empatiska! Vi ber om Guds välsignelse över ert viktiga arbete.

P-G Vasara-Hammare med barnen

... till våra grannar Eva och Lasse som har skött om huset och eftersänt posten när vi har varit hela sommaren i stugan.

Tacksamma grannar i 31:an