Dagens ros 21 april ...

... till två gulliga tjejer från Skidgymnasiet i Malmberget som drog upp mig ur snön när jag plumsade i på jakt efter påskris som de sedan hjälpte mig att få med mig.

Kerstin

... till dansbandet Zerix från Kiruna för toppen­musiken den första april i Pajala.

Vi som dansade hela kvällen

... till Mikael och Elmi som hjälpte mig när jag ramlade på trappen när jag skulle gå och handla i Korpilombolo.

Vega J

... till Per Raoman, vår nyvalde PRO-ordförande i Överkalix, som visar bra ledarskap och ponuds och vidtog nödvändiga beslut på ett proffsigt sätt.

Nöjd medlem

... till Anita Juntti och Nils- Anders Simma i Lannavaara för all hjälp på ”Mangigården” denna vinter och vår. Ser fram emot nästa säsong tillsammans med er!

Yana Mangi

... till personalen C-huset Skogsgläntan. Tack för god omvårdnad under Ailas vistelsetid hos er. Ni gör ett fantastiskt jobb.

Anhöriga till Aila E

... till Putte och gänget som fixade min bastu. Stort tack!

Tanten på 28:a

... till pojkarna från Vattenfall som satt upp markeringarna för fåglar på elledningen över Kaitumälven i Killinge. Ni är bara bäst. Stort tack.

Anette Strömbäck

 
 
  • MEST LÄSTA
  • Andra har läst

Dagens ros

Skicka in dagens ros

Dagens ros får innehålla högst 25 ord. Innehåll som kan tolkas som reklam eller som politisk propaganda publiceras inte. Det samma gäller tack för presenter och rosor som enbart rör den egna familjen. Vi har ingen möjlighet att ta emot rosor per telefon.Ditt namn (publiceras ej)* *
Ditt telefonnummer (publiceras ej)* *
Din e-postadress (publiceras ej)* *
Din postadress (publiceras ej)* *
Din text (max 25 ord) *
Namn/signatur (publiceras under din text) *