... till Ann-Katrin, Roger, Susanne, svärsönerna Håkan och Jan samt svärdottern Anna som lagade trerättersmiddag i Siknäs. Så mycket gott! Fin underhållning av Jan med dragspel och barnbarnet Mattias med sin show. Alla goda skratt samt en och annan tårskvätt. Tack!

Svärmor 75

... till Gunbritt och Harriet som anordnar fikaträffar varannan vecka i Börjelslandets bygdegård. Denna tisdag fick vi surströmming och tårta. Fantastiskt bra ordnat!

Gertud & Lorentz,Saga & Ingemar, Sanny & Bengt

... till all personal och rektor på Vargen i Kiruna för allt ni gör för oss! Vi får ha våra barn på den bästa skolan i världen. Vi behöver er, tack för att ni finns.

Från en familj som tycker om er

... till alla killar och tjejer för gräsklippning på Stamgatan och Österleden. Det är så fint och ordentligt.

Birgitta

... till min vän Gunilla i Kalix. När jag känner mig ensam dyker den lilla solstrålen upp och sprider massor av kärlek. Även en ros till hennes rara och hjälpsamma man Göran. Han är toppen!

Vivi

... till styrelsen PRO Nederluleå Norra som ordnade den trevliga höstupptakten på Grundet med god mat, trevlig samvaro fin musik av Kenneth Nordensky.

Vi som var där, genom Ann-Britt

... till Peter, Markus, Fredrik och Jim på Elgiganten Storheden för ert proffsiga och hjälpsamma bemötande alla gånger vi besökt er.

Katrin och Patrik Lindenhall

... till all den underbara personalen på PVA Gällivare sjukhus. Ni är bäst och gör ett underbart jobb.

Tack

... till de trevliga, hjälpsamma och tillmötesgående ”tjejerna” på biblioteket i Råneå. Alltid lika upplyftande att vara in där.

Låntagare

... till Krister Ruuth för din fina omtanke och empati samt att du alltid gör allt för att hjälpa mig. Även ett tack till fina Anna och Margareta.

Katrin Lindenhall

... till den fina personalen på Blomstergården i Vittangi när vår mamma Lempi fyllde 100 år. Tack för all hjälp då ni ordnade så vi kunde fira henne på boendet. Det blev en minnesvärd dag för oss alla.

Sirkka och syskonen med familjer