... till Emilie och Maria för härliga gympastunder på Kalix Strandäng, trots väder och vind. Tack hela gänget från Gymnastik­föreningen. Gymnasterna

... till Maria Määttä och Åke Niemi i Luleå för all hjälp jag fick av er när jag var där.

Maggan Ulla-Bella

... till landbrevbärarna Per-Erik och Thomas som delar ut posten i Lannavaara. Alltid trevliga och hjälpsamma. Vårt varma tack. Lycka till på älgjakten.

Tyra och Erik

... till veterinär Holte Andreas med personal på Töres hundsjukhus för deras duktiga hjälp med vår hund Kim. Vi är så glada att vi fick ha honom kvar. Vårt allt. Tusen tack.

Matte och husse

... till Alf-Erik Bäckström, Kalix, för att du fixade min Auris så fint. Du är en pärla! Även en ros till min bror Hasse Larsson som hjälper mig ibland.

Vivi Pettersson

... till Viola, Eivor, Ingrid och Mona för er gästfrihet när vi besökte Kääntöjärvi. God mat och gott fika. Allt var toppen!

Vi kommer igen

... till Stig Ebermark som kom och lagade min gräsklippare. En ros även till Eily Modig som erbjöd mig skjuts när jag skulle till massören.

Körkortslös pensionär

... till er som ordnar Vettasdagen där man får äta rökt fisk, gröt, tunnkakor och fika. Alltid lika gott och trevligt. Rosor även till Kjell-Åke som spelar och sjunger så vackert.

Viola och Ingrid

... till er som jobbade med dansen i Nonisparken den 5/8. Oj, vilket jobb ni gjorde! Trevlig kväll med bra musik. Tack från alla dansare!

Vi var där

... till min svåger Henry samt Ulf och Gustav som var och jobbade så det blev färdigt. Hjärtligt tack ska ni ha och god fortsättning på hösten.

Else-Maj

... till personalen på akuten samt avdelningarna 41 och 42 på Sunderby sjukhus. Ni är toppen! Tacksam patient

... till Jeanette på Nordpoolen i Boden när det var pooldisco. Du hade ett mycket trevligt bemötande till en vilsen mormor.

Mormorn