... till L. Åberg för raggartur runt platser jag bott på i yngre dagar.

Tanten

... till de tre unga, glada grabbar som ville hälsa på mig i mitten av augusti i Kalix. Jag var slutkörd av att handla, klippa gräs (åtta gånger i år) så, förlåt mig! Om ni har tid och ork, gör om besöket igen så får fika. Vivi Pettersson

... till de två företag som sponsrade grilldagen på Lappberget för PRO-medlemmar i Överkalix. Generöst gjort av er eftersom PRO-föreningen inte har den ekonomi som krävs för att kunna bjuda sin amedlemmar på parisare med bröd.

Korvgubben

... till dottern Tyra med bebisen Vilma för uppskattat besök. Tacksam över tillagade maträtter för framtida bruk. Till och med älgstek.

Lennart

... till er som anordnar Vettasdagen. Mycket trevligt bli bjuden på rökt sik, gröt och fika. En ros även till Kjell-Åke som sjunger så fint.

Viola och Ingrid

... till Carina och Jonny Juto som slutar på ICA i Överkalix. Tack för trevligt bemötande och god service! Lycka till i framtiden!

Trogna kunder från Lansjärv och Lansån

... till medicinavdelningen på Gällivare och Sunderby sjukhus tack för all hjälp som jag fick hos er.

Ola Barrelöv

... till Jenny och Ingela på Bodensia för fin service och glatt bemötande vid vår champagnefrukost den 24 augusti.

Tre glada och nöjda damer

... till damen med hunden som larmade ambulans till min fru som blev akut sjuk på gångbanan mellan Norrlandsgatan och Yrkesgatan. Tusen tack.

Esko

... till all personal som ordnade surströmmings fest på äldreboendet Gullvivan i Pajala. Jätte fin dukning , god mat, trevligt med efterrätt. Tack också till Satu och Marianne.

Anhöriga

... till Stadsvikens vårdcentral för er hjälp när jag hade som mest ont.

Alexandra

... till festkommittén i PRO Vuollerim för en trevlig surtrömmingsfest med god mat, kaffe och bröd tillsammans med goda vänner i Folkets Hus.

Nöjda matgäster