... till Bertil Blomdahl och Enbergs Buss som så förtjänstfullt tog hand om oss på PRO-resan till Dalarna och gjorde vår resa så trevlig och minnesvärd.

PRO Karlsborg/Risön

... till en mycket uppskattad kollega, Hendrik. Din hjälp med korsordslösningar är ovärderlig och din humor förgyller våra dagar.

Bil 890, milöprovtagarna

... till Jessica, mottagningen, psykiatrin Boden. Tack för mycket trevligt bemötande, du gjorde vår dag.

Helen Engman

... till Sunderby sjukhus avdelningar 61 5.2 och 9.1. Tack för allt. Många kramar.

Violet

... till Calle och Veronica för en trevlig kväll med er fina sång och härliga musik som ni bjöd besökarna på den 27 juli.

Hjördis & Alf, Elisabeth & Åke, Majbritt & Roland med släkt

... till Axel Engman för att du är snäll och varit en god vän, som ställt upp för mig.

Fredrik Liminga

... till Parkförvaltningen, Bodens kommun, som äntligen tagit bort det trasiga staketet vid lekparken på Plogvägen i Björns.

Grannarna

... till Stadsvikens hälsocentral i mitt hjärta. Tack till er alla för sju underbara veckor: Ni har gjort 2017 till ett underbart år.

”Syster” Margaretha

... till dig, du betyder så mycket för mig, tack för all hjälp under ett år efter stroken. Du ger mig kraft att kämpa vidare.

Din man Hasse

... till busschauffören på LLT som hittade min plånbok och återbördade den. Du är en riktig ängel!

Glömsk resenär

... till killarna som sköter om återvinningsstationerna i Kalix kommun. Ni gör ett kanonjobb efter oss som återvinner samt plockar upp all annan skit som folk lämnar där.

Tacksamma återvinnare

... till vår bästa, engagerade och intresserade bassängledare Birgit Nilsson, som stimulerar oss att träna våra lungor och hjärtan. Vi mår gott tack vare dig och ser fram emot höstterminens träning.

L E

... till alla som sett till att vår mamma Maria Eriksson fått fin omsorg under de åren hon bodde på Blomstergården i Vittangi.

Ulrika och Lars