Ann-Louise Widström har ägt och drivit Dstore i tio år, men tog i höstas beslutet att lägga ner butiken.

– För det första är jag ganska trött efter tio år, vi har öppet sju dagar i veckan. Det är dyra hyror, det är webbhandeln som bryter mer mark. Det är mycket att kämpa mot, säger butiksägaren.

Handeln har förändrats mycket sedan butiksägaren slog upp portarna för första gången, någonting som påverkat beslutet om nedläggningen, men det är inte bara det som ligger bakom beslutet.

– Hade jag startat nu med den hunger jag hade för tio år sedan så hade man kanske orkat lite mer, men jag känner att jag har gjort det här nu och är väldigt stolt och glad över det.

Affären har bytt läge flera gånger och Ann-Louise Widström beskriver åren som butiksägare som turbulent, men samtidigt fantastiska.

– Det har varit häftiga märken att jobba med och mysiga kunder, så det har varit väldigt berikande. Det här har varit en passion för mig.

I måndags drog utförsäljningen i gång i butiken och hur länge det tar innan allt är slutsålt påverkar längden som butiken finns kvar i Strand, och enligt butiksägaren kan det gå snabbt.

– Om det är någonting man vill ha är det nu det gäller, man kan inte vänta till nästa lön.

Vad som händer här näst för butiksägaren vill hon inte riktigt avslöja.

– Det enda jag kan säga är ingenting först. Först ska jag landa i det här. Det finns väl lite idéer och så men de får mogna fram.