Gällivare klockan 19:17: Misshandel i en bostad. En 27-årig man grips för två fall av misshandel av en kvinna och en 19-årig man.

Gällivare klockan 19.28: Larm om en man född 1966 som brutit benet. Dåligt väder gjorde att helikoptern inte kunde flyga. Inte förrän klockan 21.44 kunde transporten från fjället påbörja, isatsen gick över en fjällsjö och blev möjlig tack vare att en person lånade ut sin flotte så att fjällräddarna kunde transportera över sin fyrhjuling. Klockan 23.00 överlämnades mannen till sjukvården.

Arvidsjaur klockan 21: 59: Polispatrullen stoppar en påverkad bilist i 60-årsåldern. Mannen fick följa med för provtagning och är nu mmisstänks för rattfylleri och olovlig körning.

Älvsbyn klockan 23:30: En ungdomsfest är så stökig att polisen kallas till bostaden. Flera personer bråkar men ingen misshandel. Däremot skadades en glasruta i grannfastigheten under bråket så polisen gör en anmälan om skadegörelse.

Luleå klockan 00.04: En polispatrull träffar på en man i 30-årsåldern som misstänks vara påverkad av narkotika. Han tas med för provtagning.

Gällivare klockan 00:57: En yngre kvinna försöker ta sig in på krogen med en annan kvinnas legitimation. Hon är nu misstänkt för urkunsdförfalskning.

Luleå klockan 01:06: Bråk på Mjölkudden. En man i 33-årsåldern blir misshandlad av flera personer, han behöver dock inte uppsöka sjukvård. En anmälan om misshandel upprättas på plats, ingen person frihetsberövas.

Kiruna klockan 01:37: En man i 50-årsåldern blir misshandlad av sin sambo. Han behövde inte uppsökta sjukvård men polisen tog upp en anmälan misshandel, ingen person frihetsberövades.

Gällivare klockan 02:01: Polisen tar upp en anmälan om olaga hot sedan en man i 40-årsåldern hotas av en annan man. Ingen frihihetsberövad.

Luleå klockan 03:02: En polispatrull stoppar ett fordon på Mjölkuddsvägen. Föraren en man i 45-årsåldern misstänks för rattfylleri och får följa med polispatrullen för provtagning. Mannen hade 0.76 promille alkohol i bloder.

Piteå klockan 04:21: Polisen rycker ut till Uddmansgatan. En man som blivit misshandlad, av för honom. två okända män. Mannen förs till sjukhuset för vård. Ingen misstänkt identifierad.

Luleå klockan 04:22: Ett larm om misshandel på Blåsmesgränd, Hertsön. Enligt anmälaren så är det flera personer som sparkar och slår en ensam kille. Den brottsdrabbade vill dock inte medverka till en brottsutredning och vill heller inte ha vård av ambulans på plats. Polisen skriver anmälan om grov misshandel.

Piteå klockan 04:25: Polisen rycker ut till Hamngatan där flera personer är inblandade i ett bråk. Enligt anmälare har några personer sparkat på en kille som låg på marken. En person förs till sjukhuset av polisen. Utredningsarbetet resulterar i två anmälningar om misshandel. En man i 30-årsåldern är nu misstänkt för åtminstone ett fall av misshandel.

Piteå klockan 06:23. Slagmål mellan flera personer vid Shell på Prästgårdsgatan. En anmälan om misshandel upprättas på plats.