1) Luleåfans tifo under kaptenshyllningen är fem är fem i betyg. En gigantisk hyllning till de spelare som har fått sina nummer pensionerade. Snyggt!

2) Joel Lassinantti är dödlig. Rögles 3–2-mål skulle burväktaren ha tagit. Målet kom tidigt i den tredje perioden och såg ut att paralysera hemmalaget. Det hela slutade med tappad ledning och förlust på straffar.

3) Luleå måste börja göra mål när det gäller. Även om man tappade ledningen skapade laget mängder med chanser. Patrick Cehlin hade två superlägen i slottet och Robin Kovacs hade ett friläge i slutet. Med 41 skott på mål och 14 utanför borde Luleå ha avgjort – trots kvitteringen.

4) Einar Emanuelsson har startat säsongen strålande – nu fick brorsan Petter Emanuelsson göra sitt första mål för säsongen. Dessutom hade han en assist och kanske har det lossnat nu. I fjol gjorde han 15 mål på 41 matcher och ytterligare två mål i slutspelet.

5) Isac Lundeström har haft ögonen på sig. När Luleå mötte Frölunda satt scouter från flera NHL-lag på läktarna (även om de då kanske mest tittade på supertalangen Rasmus Dahlin). Mot Rögle hade Philadelphia och Buffalo representanter på plats. I Rögle finns dessutom Rasmus Sandin, 17, som är tippad att gå i draften 2018.