Luleåtränaren: "Den sämsta matchen vi gjort"

Luleå Hockey förlorade mot Malmö borta i den fjärde omgången med klara 4–1. "Det var en insats vi absolut inte var nöjda med då", säger Henrik Stridh, assisterande tränare i Luleå Hockey

Henrik Stridh vill ta revansch mot Malmö efter förlusten i bortamatchen mot malmö i den fjärde omgången av SHL.

Henrik Stridh vill ta revansch mot Malmö efter förlusten i bortamatchen mot malmö i den fjärde omgången av SHL.

Foto: Bildmontage

Ishockey2019-10-25 16:33

Luleå kommer från tre raka segrar och Henrik Stridh, assisterande tränare i Luleå Hockey, tycker att man är inne på rätt spår inför lördagens hemmamatch mot Malmö Redhawks.

– Absolut, vi gjorde bra matcher både borta mot Färjestad och mot Skellefteå så det känns bra. Det går åt rätt håll, säger Stridh.

Något speciellt upplägg mot Malmö?

 – Nä, för oss handlar det som vanligt om att vi ska göra våran sak så bra som möjligt. Malmö är ett hårt jobbande lag som är tuffa att spela mot. Men vi vet att när vi gör våran sak till hundra procent då är vi svårslagna och det gäller för oss att komma dit varje dag, säger Stridh.

Men det gjorde ni inte senast ni mötte Malmö?

– Det kan jag hålla med om, det var kanske den sämsta matchen vi gjort den här säsongen. Där har vi lite revansch att utkräva på oss själva, både spelare och ledare.

Stridh fortsätter:

– Det är en morot att försöka stöta tillbaka från den match, i och för sig var ju det en månad sedan, säger Henrik Stridh.

Enligt Stridh så kommer Luleå ställa upp med identisk laguppställning mot Malmö som man gjorde mot Skellefteå i tisdags. Den enda förändringen är vem som ska agera som 13:e forward. Senast var det Victor Edström, men han kommer att spela J20-match under helgen och är inte tillgänglig för spel i Luleås match mot Malmö. 

Luleå Hockey jagar sin fjärde raka i seger i SHL på lördag. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!