Ni som följt NSD.se under de senaste dagarna vet att Charlotte Kallas Tour de Ski har varit allt annat än en framgångssaga.

Men under söndagen fick hon ändå en skön avslutning efter att ha slutat på fjärde plats i den sista etappen. I övrigt vill hon nog glömma tävlingen som innehållit bland annat två fall för Norrbottens skiddrottning.

Fast det finns andra saker att glädja sig åt för Kalla. Exempelvis att företaget som bär hennes namn har ökat omsättning med över en miljon kronor det senaste räkneskapsåret. Det från 5.349.000 till 6.440.000 kronor, uppger Expressen.se.

– Hon har byggt sitt varumärke enda sedan hon vann Tour de Ski 2008 och hon går hem i folkhemmen oavsett vilka resultat hon gör, säger Charlotte Kallas manager Keith Karlsson till Expressen.

Men när vi snackar om hennes fria egna kapital – då såg det faktiskt ännu bättre ut för Kalla. I slutet av 2014 låg den summa som hon själv kan plocka ut i utdelning på drygt 6,6 miljoner kronor. I fjol vid samma tidpunkt hade den summan ökat till hela 9.353.816 kronor.