...till Marcus Pekkanen och Nicklas Backteman i Gällivare som löser alla problem, ni är stjärnor!

Evelina Jiab

...till Nordpoolens personal, ni skapar en trygg miljö. Vi är evigt tacksamma Oliver för blixtsnabbt ingripande när vår Hugo gav sig ut på för djupt vatten.

Med hjärtat i halsgropen

...till tjejen och hennes två sommarjobbare på Kiruna kyrkogård som i gassande sol förvandlat den stora ogräsrabatten till en välkomnande blomsterprakt.Kyrkogårdsbesökare

...till Monica Larsson, Norriån och Eva Lidberg Engström, Gunnarsbyn för att ni jobbar så att vi kan ha semester. Ni är guld värda, glöm inte det!

Gunnarsbyns hemtjänst

...till Leif på Luleå flygplats som jobbade den 13 juli, gate 5, 10.15 flyget. Tack för ditt fantastiska bemötande och värdskap i världsklass. Härligt att träffa människor som du.

Ensamresande Hugo och mamma Åsa

...till den underbara personalen på avd 2, PAVA Kalix sjukhus och hemtjänsten som gjorde allt för våran mamma Gerd Gradin.

Barnen

... till Leif och Eva för vistelsen i vår hemby Sarvisvara och guidningen i Malmberget och Gällivare.

Systrarna Ann-Kristin och Vivi-Anne

...till Övertorneå ambulansen, Kalix sjukhus, akuten och IVA för otroligt fin vård och omsorg av vår son Fredrik när han var sjuk.

Fredriks föräldrar

...till HRF Arjeplog för välarrangerad ”Hörseldag 12 juli”, plats: Vaukaleden. Soligt, varmt och stort tack från de 40 – 50 som hörsammat inbjudan.

...till vår morgonpigge Nsd-utdelare på Rallarrosen Gällivare. Du gör tidningen till en morgonlektyr.Rallarrosen 3e

...till personalen på Bergstadens VOB.

Systrarna Rydström