Ikväll kopplar NSD och Norrbottens Kuriren ett ännu fastare grepp om Norrbottens två bästa elitlag – Luleå Hockey och Luleå Hockey/MSSK – och drar igång en unik webb-tv-satsning på nsd.se och kuriren.nu.

Under hösten och vintern – ända fram till årsskiftet – kommer vi sända live från Coop arena efter en mängd av Luleå Hockeys hemmamatcher i SHL.

Programmet, som heter Eftersnack och startar 45 minuter efter slutsignal, kommer att vara fullspäckat från den första till den sista minuten. Expertsnack, reportage, analyser från matchen och spelarintervjuer.

– Den här satsningen sänder signaler till hela landet att Norrbotten är ett stort hockeydistrikt. Jag hoppas det ska attrahera både en bred publik och hockeynördar som jag, säger Fredrik Glader, tränare i Luleå Hockey/MSSK.

NSD:s sportchef Peter Lindvall:

– Hockeyintresset är oerhört stort i Norrbotten och det känns kul att kunna ger våra läsare och tittare de här spännande tv-sändningarna. Inga bevakar Luleå Hockeys damlag och herrlag så bra som vi, så är du hockeyintresserad är det bara att surfa in på sajterna och njuta.