Glutenfritt fikabröd, tack!

Foto: Magnus Hjalmarson Neideman/SvD/TT

Norrbottens län2018-08-16 06:00
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

Vi har en önskan om att det öppnar ett café i Luleå som bakar allt bröd själv och att det bara finns glutenfritt bröd i detta café. Att allt som bakas, kakor, bullar, pajer, smörgåsbröd med mera är glutenfritt. Och ha gärna surdegsbröd också.

Glutenfritt är inte tråkigt bröd, det finns så bra mjölsorter numera att använda(det går att blanda olika sorter så det blir som att använda vetemjöl, havregryn till bärpajer mm) att det är enklare att baka med och det smakar som vanligt bröd men det som skiljer sig är att ALLA kan fika hos Er. Har varit en sväng till Kiruna och blev glatt överraskad av Björhns café! Ett föredöme är de som öppnat det caféet! Ett sånt café vill vi ha i Luleå!

Det öppnar café på café men man blir så besviken när vi går dit och ser hur lite glutenfritt det finns att köpa. Önskar någon öppnar eller ändrar på hur ni bakar brödet och börjar med glutenfritt. Tack!