Hur är det att laga mat i tv?

Sandra Averbäck, 34, lagade i veckan mat i tv-programmet Halv åtta hos mig tillsammans med tre andra Luleåbor.

Foto:

Nöje2011-11-11 09:15

Hur är det att laga mat i tv?

- Ja du... Det är inte som att laga mat utan tv. Jag hade beräknat att jag skulle hinna allt utan problem men alla omtagningar drog ut på tiden. Det var mycket "backa, backa och gör om det där".

Gick något snett?
– När jag skulle göra min sås var spisplattan påslagen när den inte skulle vara det, plus att det tar rätt länge innan man får servera maten. Så innan den landade hos gästerna var den ljummen och... trögflytande. Den skulle vara lite tjockare, men inte knäck!

Provlagade du maten innan?

- Ja, i omgångar. Soppan har jag gjort så många gånger att mina kompisar kallar den för Sandra-soppan.

Vad tyckte du om de andra deltagarna?

- Vi hade jätteroligt hela gänget, men vi var trötta allihop. Ibland, i väntan på att man skulle bli intervjuad, låg vi och sov i sängar.

Vad mer kan du berätta från bakom kulisserna?

- Det tar väldigt mycket tid. Filmteamet kom åtta på morgonen och åkte två på natten. 12-15 timmar material blev 22 minuter i tv.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!