NSD MERA - Mervärden för våra prenumeranter

Du som är prenumerant är även medlem i NSD MERA och som medlem erhåller du en rad förmåner i vår kundklubb.

Regelbundet presenterar vi aktuella erbjudanden och rabatter i tidningen och på webben. Förhoppningsvis hittar du något just du är intresserad av! Om du ofta tar del av erbjudanden är chanserna goda att du sparar in hela prenumerationsavgiften på ett år.

För att ta del av ett erbjudande väljer du att skriva ut en kupong eller skicka kupong som SMS under det aktuella erbjudandet. Det kan också vara via en länk eller att du ska uppge en bokningskod.

Kundklubb MERA ingår alltid för dig som har en aktiv prenumeration hos oss (gäller ej företag) och ingår även för övriga familjemedlemmar (max fem) som bor i det prenumerarande hushållet.

Kundklubb MERA hittar du på www.nsd.se/mera eller under fliken MERA FÖRMÅNER ovan på denna sidan.

ALLA FÖRMÅNER INGÅR


För oss är det viktigt att få veta vad just du tycker, det är för din skull vår kundklubb finns! Har du frågor eller synpunkter? Maila till kundservice@norrbottensmedia.se eller ring vår kundtjänst på 0920 -26 30 00.

Är ni ett företag och vill synas i NSD MERA?
Ring 0920-26 27 07 eller maila bokaannons@norrbottensmedia.se för mer information.

 

 


LOGGA IN

För att få mer info om och komma åt dina erbjudanden behöver du vara inloggad på ditt digitala användarkonto hos oss. Du loggar in med din mejladress/ditt mobilnummer som användarnamn och det personliga lösenord du valde när du skapade ditt konto.

Saknar du ett användarkonto? -Skapa ett här.

Välj "Jag är prenumerant" och följ anvisningarna.

Du hittar uppgifterna (prenumerationsnummer och engångslösenord) på din faktura. Du kan även klicka på knappen "saknar uppgifter" nar du ombeds skriva in ditt prenumerationsnummer och engångslösenord.

Har du ett användarkonto och en prenumeration, men ändå inte kommer åt kunklubb MERA beror det ofta på att du inte har kopplat din prenumeration till ditt användarkonto.

Det kan du göra här!

LÅT HELA FAMILJEN TA DEL AV MERA

MERA förmåner ingår för alla i det prenumererade hushållet. Du som har prenumeration kopplad till ditt konto kan bjuda in upp till 5 familjemedlemmar, som bor på samma adress som du. Bjud in under "Mina sidor".