Måndagen var Annie Lööfs och Centerpartiets dag under politikerveckan i Visby.
Utan tvekan har hon mognat och utvecklats som politiker sedan tillträdet till partiledarposten år 2011. Fem år ger rutin och erfarenhet.
Lööf har gjort sig känd som en vass debattör samt hård kritiker av Socialdemokraterna och den rödgröna regeringen.
Fast det är inte värre än att hon och Centerpartiet ibland kan medverka till nya breda uppgörelser. Dit hör bland annat överenskommelserna om försvaret, energin och det finanspolitiska ramverket.
Dessutom har Lööf markerat intresse för att göra upp om en regionreform. Det återstår dock att se om hon står pall för kritiken från M, som har bestämt sig för att hålla fast vid den gamla ordningen och göra regionaliseringen till ett politiskt stridsäpple i nästa valrörelse.
Centerpartiet är ännu långt från den borgerliga ledartröjan. Valet år 2014 gav ett klart besked. Centerpartiet tillhör fortsatt, även under Annie Lööfs ledarskap, de borgerliga småpartierna.
C fick 6,1 procent av rösterna, vilket är långt från de gamla storhetsdagarna med Gunnar Hedlund och Torbjörn Fälldin – samt även lägre än resultaten både 2006 och 2010.
Om detta talar Centerpartiets strateger inte så gärna om.
Faktum är dock att Lööfs parti är ljusår från den statsbärande roll vilken partiet hade under 1970-talet.
Det hänger bland annat ihop med att partiet har rört sig bort från politikens mittfåra när det gäller sådant som lönebildning, arbetsrätt och migration.
På DN Debatt 4 juli upprepar Annie Lööf ånyo sina argument för lägre ingångslöner, vilket knappast är en valvinnande fråga.
Om det är något Sverige har lärt av årets lönerörelse är det att det redan nu finns lågavlönade som lever på marginalen.
Många lågavlönade kvinnor förvandlas redan i dag till fattigpensionärer – eftersom de inte har råd att spara ihop till en anständig pension.
Centerpartiet har även tappat mark när det gäller sin gamla profilfråga – miljöpolitiken.
Numera är det Miljöpartiet som har störst förtroende när det gäller miljön.
Enligt en aktuell mätning från DN/Ipsos anser 35 procent av väljarna att MP har bäst miljöpolitik. För C är siffran 17 procent.
Till detta ska läggas att de borgerliga regeringsåren tärde hårt på Centerpartiets förtroendekapital inom regional- och landsbygdspolitiken.
Mellan 2004 och 2013 ökade antalet statliga jobb i storstäderna med totalt 9 934 personer, enligt SVT 6 maj 2015. Samtidigt minskade antalet statligt anställda i glesbygdskommuner med 864 personer.
Koncentrationen och urban-iseringen förstärktes. De regionala klyftorna blev större.
Att döma av SCB:s stora majmätning verkar inte väljarna ha glömt det. Centerpartiet trampar kvar på runt sex procent.
Sådant kan givetvis förändras. Vi har sett maktskiften i det borgerliga blocket förr.
Fast för närvarande får Annie Lööf finna sig i att spela andra-fiolen bakom Anna Kinberg Batra och Moderaterna.