3-7 april 2013 genomför Socialdemokraterna sin nästa ordinarie partikongress. Stefan Löfven, Magdalena Andersson och andra kommer att synas och få glänsa i talarstolen i kongresshallen i Göteborg.
Men kongressmaskineriet sköts av en utflyttad norrbottning som rör sig i kulisserna och inte märks så mycket.
Johan Öhrn, som är född och uppvuxen i militärstaden Boden, är kongressgeneral och ska se till att allt praktiskt fungerar.
Öhrn flyttade från Boden för ungefär 10 år sedan. Därefter har han varit bland annat SSU-ombudsman i Stockholm, politisk handläggare och enhetschef i S-riksdagskansliet.
Sedan en tid tillbaka är emellertid Öhrn ansvarig för alla förberedelser inför S-kongressen 2013.
Det är ett grannlaga arbete. S-kongressen är ingen söndagspromenad. Under hösten väljer medlemmarna i hela landet 350 ombud.
De ska tillsammans med 50 partistyrelserepresentanter diskutera och utforma partiets politik. Därutöver finns omkring 100 svenska och internationella gäster.
"Palmecenter bjuder in människor från sina biståndsprojekt runtom i världen. De får en chans att följa kongressen och deltar samtidigt i demokratiutbildningar", berättar Öhrn.
Till detta ska läggas partiets egen personal, volontärer, utställare och massmedierepresentanter. Alla ska äta, bo, ha service och känna att de är välkomna.
Dessutom hoppas Öhrn att många åhörare söker till Svenska Mässan i Göteborg under kongressdagarna.
"Kongressen genomförs mitt i staden och är en öppen inställning. Vi välkomnar alla intresserade att följa kongressdebatten och titta på alla utställningar i anslutning till kongressen", säger han.
Det kommer inte att råda brist på ämnen att diskutera för ombuden.
"Det är möjligt att skriva motioner till kongressen till och med 3 oktober. Vi räknar med att det blir omkring 1000 motioner som ska behandlas", säger Öhrn.
Till detta ska lägga arbetet med det nya socialdemokratiska partiprogrammet.
"Det senaste programmet antogs av Västeråskongressen 2001. Nu är det tid för ett nytt. Diskussionen om det nya programmet kommer att bli en stor del av kongressen", förutspår Öhrn.
Öhrn har ambitionen att kongressen ska ha så liten miljöpåverkan som möjligt.
"Förra gången vägde det tryckta materialet 7,7 kg. Det skickades till alla ombud samt till journalister som ville ha det. Den här gången kommer vi inte att trycka upp dessa telefonkatalogbuntar. Nu kommer vi istället att se till att allt material finns digitalt", säger han.
"De flesta har läsplattor och bärbara datorer. För dem som saknar kommer vi att hjälpa till. Den nya tekniken gör det möjligt att jobba både mer effektivt och miljövänligt", understryker Öhrn.
Tidigare S-kongresser har genomförts under hösten före valår. Men den här gången väljer partiet att kongressa redan i april.
"Kongressen är ett avstamp inför valet. Den här gången har vi en tidig kongress och möjlighet att genomföra en längre och mer omfattande valrörelse", säger Öhrn.
Det ligger kanske något i det. Som norrbottning kan jag dock inte låta bli att muttra över att arbetarrörelsen låser in sig i en kongresslokal i Göteborg när vårvintern är som finast.
Jag föredrar kongresser i mörka november när folk ändå vill hålla sig inomhus.
Men jag hoppas att S-strategerna har rätt och att det finns valtaktiska fördelar med att förlägga kongressen redan i april 2013.
I slutändan tror jag dock inte att det spelar så förtvivlat stor roll. Det är annat som kommer att fälla avgörandet i valet i september 2014.
Kongressen är under alla förhållanden viktig för S. Den blir ett tillfälle att mobilisera kraft och formulera en stark och attraktiv politik som håller även i regeringsställning.
De 350 ombuden blir dessutom viktiga budbärare och ambassadörer för S inför valet 2014. Det handlar inte bara om att sitta i en kongresslokal en vecka i Göteborg.
"Jag hoppas att ombuden tar ett stort utåtriktat ansvar både före och efter kongressen. Det gäller att vara ute och tala om vår politik med människor", säger Öhrn.