– Allt känns jättebra. Under den här veckan har allt flytit på bra trots att man alltid är rädd för att något inte ska gå som man har tänkt, säger Johannes Lundberg, försäljningschef på Volkswagen personbil och tf platschef på Norrlands bil.

Ombyggnationerna har handlat om såväl uppfräschning av befintliga lokaler till en utbyggnader i till exempel transportbilsverkstaden och bilhallarna. Hela ombyggnationen har kostat 35 miljoner kronor och sammanlagt handlar det om totalt 2 300 kvadratmeter som under ett års tid har varit under byggnation.

Ni inviger lokalerna på lördag. Hur kommer invigningen att se ut?

Artikelbild

– Det blir en lång helg för alla. Vi kommer att köra tävlingar, utlottningar av resor och massor av aktiviteter för både stora och små. Musically-stjärnan Nathalie "Nattid" Danielsson kommer på besök och självklart kommer det att finnas en hel del bilar att titta på också.

Med vilken känsla går du till jobbet på måndag?

– Det kommer att bli väldigt skönt att få känna in lokalerna på riktigt. Jag tror att vi kommer att ha en glad känsla inom oss nästa vecka när vi börjar att arbeta i de nya lokalerna. Men jag tror även att det kommer att bli bra för kunderna som slipper alla ombyggnationer.

Kommer ni att anställa fler nu när byggnationerna är färdiga?

Artikelbild

– Det ligger definitivt i planeringen. Just nu har vi en del trainee-program på verkstadsdelen men vi kommer att börja ta in trainees till säljsdelen också. Vid årsskiftet kommer vi att ta beslut om vi ska anställa fler.