På sätt och vis känns spelevinken Mange Schmidt som Adam Tenstas förband. Det är kanske inte så konstigt heller. Det verkar som att Tensta spelar på ny ort varannan dag och han har väl gjort så sedan skivsläppet förra året. Det här är tredje gången jag ser honom bara i sommar. Så att han får in en rutin av proffesionalism är bara naturligt.
I kväll verkar han inte riktigt lika taggad som vanligt, men det gör inte så mycket. Tensta, hans sidekick Eboi och resten av bandet är så inövat synkade att jag kan förlåta viss energidipp. fast det skulle vara orättvist att använda så starka ord. Särskilt med tanke på att trummisen bankar sönder och fullkomligt mördar sitt trumset.

Det är en låt Tensta kör som nr 2 men som han av någon anledning inte säger vad den heter, den som nästan smäller på tyngre än någon av hans andra houserap-burgare. Hoppas att den finns på något mixtape (kolla myspacen).

All hype börjar skapa  en mättnadskänsla (allsång på skansen!). Vore det inte coolt om Adam försvann nu, i minst ett halvår? Innan han brinner upp av sin egen produktivitet? Han är ju inte Lil Wayne.

Artikelbild

| Adam Tensta