Första låten på programmet var Can´t By Me Love och Arctic voices med körledaren Göran Lindberg i spetsen gick helhjärtat in i musiken från första stund.
Eric Borg var kvällens konferencier och stod för ett underhållande mellansnack som handlade om Beatles historia från början till slutet av deras karriär.

Den första solisten ut var Charlotte Andersson som sjöng en något trevande Day Tripper. Det är dock omöjligt att säga något negativt om låtarna, eftersom det handlar om The Beatles. De öppnade upp en helt ny värld för miljontals ungdomar och producerade fram ett musikarv som aldrig kommer att dö ut.
Eleanor Rigby var en av kvällens bästa låtar och det var ett smart drag att bara låta de kvinnliga medlemmarna framföra den. Jag fick gåshud på armarna när de högsta tonerna strömmade ut från scenen och Arctic voices är som bäst när de vågar ta i.

Publiken fick även chansen att sjunga med till både Yellow Submarine och All my loving
i bästa Allsång på Skansen-anda.
Per Ekbom var en av kvällens manliga solister och gjorde att utmärkt jobb med Lady Madonna och Here Comes The Sun som jag anser är två av Beatles bästa låtar.
Det hade dock blivit en mycket bättre föreställning om Arctic voices inte varit så beroende av sina texthäften.
De framförde en enda låt utan hjälp och när de tittade upp och tog kontakt med publiken blev det en helt annan dynamik
i lilla salen.
Det var en bra föreställning, men tyvärr så blev det lite väl mycket högstadieshow över "Beatles på alla läppar".