Robyn är klädd i lila hoodiejacka, blanka löparbyxor och joggingskor. Hon ser oförskämt fräsch ut för att komma direkt från ett träningspass.
Hon småsnackar med personalen på kafét och beställer in frukost. Robyn, en sångerska som bara var 16 när hon fick sitt stora genombrott. Sedan dess har hon varit en del av Sverige. En artist som alla har en åsikt om. I vissa intervjuer framstår hon som tillknäppt och lite distanserad. I andra varm och öppen. Men vad stämmer - egentligen?
 -  Om jag träffar journalister som jag känner inte förstår mig vet jag direkt att mina ord kommer att tolkas om till någonting jag inte kan stå för. Då är det bättre att ta det lite lugnt, det är nog därför man kan få en bild av mig som lite kall, jag är ju inte alls det.
Känner du att bilden
börjar förändras?
 -  Det är jättemånga som har hört av sig efter Dom kallar oss artister (Serie i SVT, som följer artisters vardag) och sagt "Är det så här du är egentligen?". Det är jätteroligt att det har börjat sippra ut. Men det beror kanske också på att jag inte är 16 längre och inte måste vara tuff och skydda mig själv hela tiden.
Startade eget
Historien är välkänd vid det här laget. 2004 bröt Robyn med sitt skivbolag, samlade ihop ett gäng som hon litade på och startade egna skivbolaget Konichiwa Records. Första skivan på egna bolaget släpptes under namnet Robyn och tokhyllades i Sverige. Utomlands gick det segare, tills låten With every heartbeat (en singel hon gjorde tillsammans med Kleerup, som inte ens var med på plattan) fullkomligt exploderade i England 2007.
 - Den är nästan en klassiker där redan och engelsmännen kan sin dansmusik så det är en otrolig komplimang. Den stora grejen med förra plattan är att det gick så bra där.
Praktiskt - inte uttänkt
Nya skivan är den första i den trilogi med ett gäng lite kortare album som är på gång framöver. Ambitionen är att alla tre ska släppas i år. Men eftersom de två uppföljarna till Body talk pt 1 inte ens är klara ännu lovar Robyn ingenting.
 - Jag är intresserad av att hitta ett sätt att jobba på som är lite mer organiskt, där jag väljer själv i stället för att följa skivbranschens kalenderår. Det är en praktisk lösning på ett problem och inte ett uttänkt koncept.
Inga superstjärnadrömmar
I England är intresset för nya skivan redan stort. Och runtom i världen finns små grupper av Robyn-fans, som tillsammans bildar en stor publik. Via Twitter har Robyn direktkontakt med sina fans. Kontrollen över karriären är viktig. Men hon har inga ambitioner att ta över världen
 -  Jag läste en intervju med komikern Dave Chappelle där han sa att han hade tackat nej till att göra en ny säsong av sitt tv-program, för då skulle han bli tvungen att sätta sina barn i en annan skola, skaffa en vakt och kanske flytta från sitt område. Jag är ju inte ens i närheten av att bli så stor, men jag skulle inte njuta av det över huvud taget.
Hur politisk är du?
 -  Jag har inga problem med att säga att jag är feminist, men jag sysslar inte med politik, det vore att ljuga. Jag har inga sådana ambitioner heller. Men visst, jag är ju kvinna och jag är feminist så jag skriver utifrån det.
Du har egen business nu. Hur mycket kompromissar du med karriären i dag?
 - Med förra plattan var allt nytt och tog mycket kraft. Nu har jag inga problem med att kompromissa. Jag har hittat ett sätt att parera branschen utan att på något sätt behöva ändra på mig själv, men det har tagit tid att komma på hur det funkar, från början ville jag bara slå bakut och slå folk på käften.