LÄS FLER NÖJESNYHETER PÅ DUONOJE.SE

I veckan skrev Raised Fists sångare Alexander Hagman ett inlägg på bandkollegan Daniel Holmgrens Facebook-sida och startade spekulationerna.

"Eftersom Matte ändå flyger upp för rep i helgen, undrar jag om vi inte skulle bränna av några låtar live på BBB - Bistro Bar Brygga på lördag? Vad säger du och Matte Modin, Andreas Johansson, Jimmy Tikkanen?", skrev Hagman.

Bandet ska repa tillsammans under helgen inför sommarens stundande konserter och då trummisen Matte Modin ändå befinner sig i Luleå får bandet chansen att spela tillsammans på Bistro Bar Brygga i Södra hamnen, där Vinterrock spelar under lördagen.

– Vi har blivit inbjudna som hedersgäster av Vinterrock och det kliar i gigfingrarna – så det kan hända att vi dammar av en låt eller två, säger gitarristen Daniel Holmgren till Duo Nöje.

Från början hade gruppen en tanke på att göra ett oannonserat framträdande, men i och med Alexander Hagmans Facebook-meddelande blev det svårt.

När och hur det kommer att gå till är fortfarande lite oklart, men lördagens BBB-besökare kan förvänta sig bra gung på båten under lördagen.

– Det kommer bli jävligt grymt. Ljudmässigt får vi väl se hur det blir, de lär inte hinna micka upp ordentligt – men det kommer åtminstone bli punk, konstaterar Holmgren.

Frågan är om sångaren Alexander Hagman, som är känd för sina hopp på scenen, klarar av att hålla sig ombord under lördagen.

– Han har hoppat genom scener förr och är simkunnig, så det ska inte vara några problem, säger Daniel Holmgren.

LÄS MER OM RAISED FIST PÅ DUONOJE.SE:

Raised Fists yngste supporter gör succé på nätet

Raised Fist har hittat tillbaka till kärleken

Recension: "Raised Fists bästa verk någonsin"

TV: "Skiter i vad folk tycker och tänker"

Recension: Raised Fist krossar allt motstånd

Alexander "Alle" Hagman: "Vi hade kunnat vara ett av världens största band"