Tigerboys lägger upp en massa idéer för olika kvällar. Allt från vilken musik som ska spelas till vilket ljus som ska användas.
Det viktigaste för dem är att skapa arrangemang som de gillar själva, och hoppas på att Luleåborna ska gilla det. Till sist fixar de en lokal.
Tigerboys marknadsför sig via social medier och genom affischer som Thomas och Anders har designat.
Namnet Tigerboys var självklart för de fyra killarna .
- Vi kände att vi ville ha ett namn som representerade oss och som lät coolt, Tigerboys kändes klockrent, säger Thomas Niemi.
Alla fyra bidrar med något
Bandet består av Thomas Niemi, Anders Rensfeldt, Max Eklund Anderholm och Alexander Hagman.
Alla killarna har olika utbildningar och erfarenheter med sig i bagaget. Max har till exempel gått en utbildning som heter musik- och eventarrangörsskap.
När man pratar med dem, märker man att de har lagt ner mycket tid och kraft på sin verksamhet, de har till en början satsat egna pengar för att starta aktiebolaget.
De vill vara med och påverka Luleås nattliv som de tycker har blivit sämre än förr.
Varje helg
I början hade de klubb varje helg på Cleo, men de kände att det blev för mycket . Istället satsar de på en grym kväll varje månad och lägger allt fokus på den. Den kvällen heter The End.
Förutom The End så driver de också något som kallas Onsdagsklubben, så om man är lite festsugen i mitten av veckan kan man gå dit. Åldersgränsen på deras klubbar är alltid 18 år och uppåt.