NARVIK
Motståndet för BKK:s barn och ungdomar höll hög klass. Deltagarna kommer från hela Norge och endast de bästa deltar. Trots detta lyckades BKK genomföra tävlingen med ett mycket gott resultat. Glädjande var att se Emil Lind delta i kumite efter sitt träningsuppehåll. Emil lyckades med prestationen att erövra ett Guld i klassen Herrar -75kg och ett brons i klassen Herrar öppna.
Gott om guld
Den tävlingserfarne Gustav Eriksson klarade av bragden att ta guld i både Kata och Kumite P12-13. Bland flickorna var Linnéa Walter framstående med guld i Kata och silver i Kumite i klassen F9-10. Syskonen Olivia Stjärnholm och Sigge Stjärnholm hade med sig hem ett silver (Kata F11-13) och två brons (Kumite F11 och P10-11).
Johan Eriksson visade att han, trots att han under längre tid dragits med knäskador, definitivt är att räkna med. Efter flera matcher stod han klar som segrare i Kumite och kunde glad åka hem med en guldmedalj i P15.
Bland de äldre lyckades Martin Nyberg med att erövra 2 guld och ett brons i Kata och ett guld och ett silver i Kumite. Damernas företrädare Mimmi Strandkvist visade normännen att hon inte är att leka med och visade ett facit på två guld i Kata och ett silver i Kumite
Totalt hade klubben med sig 23 medaljer, varav 10 guld, i bagaget hem till Boden. (NSD)