Logga in
Logga ut
Idéernas vapensmedja Ledarbloggen Ledarbloggen
Vädersponsor:

Eldsjäl i Kiruna hedersordförande

Luleå Kiruna FF/BoIS har haft årsmöte.

I samband med årsmötet utsågs Bengt Wessberg till hedersordförande i föreningen. I föreningens 38-åriga historia har endast en tidigare person blivit utsedd till hedersordförande - den legendariska Stig Olofsson.

Bengt Wessberg var med och startade föreningen den 21 december 1970 och har allt sedan dess arbetat i föreningen på alla möjliga poster. Bengt uppmärksammades också i samband med Norrbottens Fotbollförbunds fotbollsgala 2007 och utsågs till Årets Eldsjäl.

- Bengt är en ledare som alltid ställer upp för föreningen utan att begära något tillbaka, utan honom hade inte fotbollen varit vad den är i Kiruna, säger ordförande i Kiruna FF Stefan Hämäläinen.

- Många medlemmar har kontaktat oss i styrelsen och föreslagit Bengt till hedersordförande, alla som arbetar med fotbollen vet vad han betytt och fortsatt betyder för föreningen avslutar vice ordförande i Kiruna FF Johan Enback.

En mycket rörd och tacksam hedersordförande mottog omnämnandet och de varma applåderna från medlemmarna som samlats till årsmötet.
 
 
  • MEST LÄSTA
  • Senaste nytt
  • Mest läst idag

Webb-TV

FASTIGHETSAFFÄRER

Annons

Fler nyheter

Familjeannonser

Sport

Norrbottens affärer

Familjeannonser

Firaannonser

Kultur

Lohts.se - Guidar dig

Fler nyheter

MERLÄSNING

Bloggar

Fler nyheter

Nöje

opinion

Nyheter från TT

FISKE

Kontakta oss

Familj