BBK fick en tung start i hemmamatchen mot nykomlingarna Teg.

I matchens andra minut tog gästerna ledningen efter en kanonträff från Seif Kadhim Husayn som blev för svår för Erik Torstensson i målet.

Men BBK studsade tillbaka snabbt.

I den åttonde minuten slog Andrew Lorei till med sitt fjärde mål för säsongen och minuten efter fick de 729 i publiken jubla igen. Då hittade Will Johnson-Cole nätet med ett välplacerat skott utanför straffområdet.

– Vi fick en jobbig start med deras drömträff direkt, men vi replikar snabbt med två mål, säger tränaren Ivan Nordqvist.

Boden fortsatte att spela bra offensivt i andra halvlek. Andrew Lorei skapade flera bra lägen men det var lagkamraten Will Johnson-Cole som iskallt placerade in 3–1 bakom Tegs Jens Holmström.

– Det var mycket kul att se Will i dag. Han har spelat halvskadad sedan han fick en smäll på foten i första matchen men i dag såg hans rörelsemönster ut som på träningarna innan han gjorde illa sig. Det är kul att våra forwards levererar, säger Nordqvist.

19-åringen var själv nöjd med sina två fullträffar.

– När chanserna dök upp så visste jag att jag var tvungen att ta dem - och tack Gud så gjorde jag det. Nu ska jag fortsätta jobba stenhårt på träningarna och vänja mig med livet här i Sverige. Jag hoppas att jag kan stå för fler mål i fortsättningen, säger han.

Hur är det med foten?

– Det är mycket bättre. Skadan gjorde mig långsammare men tränarna, killarna i laget och alla runt omkring har hjälpt mig att komma tillbaka till hundra procent. Det uppskattar jag verkligen. Det var skönt att vara tillbaka i den form jag var innan och att jag kunde spela hela matchen.

Vad tycker du om din tid i Boden hittills?

– Underbart. Det är första gången jag är i Sverige och när jag kom hit tyckte jag att det var ganska kallt, fast det är nästan som hemma i England. Jag börjar vänja mig med vädret och omgivningen. Livet här är lugnt och tyst, jag gillar det.

Men hur länge Johnson-Cole blir kvar i BBK är oklart.

– Jag har 54 dagar kvar och sen vet jag inte hur det blir sen, säger han.

Nordqvist hoppas på att få behålla 19-åringen i laget.

– Vi kommer att göra allt för att behålla honom säsongen ut, men i slutändan handlar det om pengar.

BBK vann tillsist med 4–2 efter en kanon i krysset från Max Nyqvist och behåller därmed förstaplatsen. Efteråt firade laget trepoängaren och lagkapten Haris Devic som fyllt 30 år med tårta och allsång till Backstreet Boys.

– Det är tur att det inte är musik vi håller på med, säger Nordqvist och skrattar.