Varje år besöker Vogue ett hotell någonstans i världen för att göra ett modereportage. Den här gången hamnade turen hos Treehotel i Harads.

Crewet hade bokat upp nästan hela hotellet och bestod av totalt 14 personer med supermodellen Karlie Kloss som huvudperson.

– De jobbade stenhårt. Upp tidigt och jobba, sedan i säng. Men de tyckte det var fantastiskt här. Jag minns att Karlie Kloss kom ner från området och hade tagit en massa bilder. Hon har ju nån miljon följare på Instagram. Och på bara några timmar hade hon 50 000 likes på bilderna från Tree hotel. Du fattar vilken spridning, berättar Britta Lindvall, delägare.

Artikelbild

| magasin. Det var tidningen Vouge som låg bakom jobbet. i Harads .

Nu har modereportaget från det fashionabla besöket publicerats. Där kan man bland annat se hur Karlie Kloss sitter med ett fiskespö i handen. Och under hennes höga stövlar porlar det rena kalla vattnet längs Storforsens vattendrag.

På en annan bild kliver hon ut på den långa hängbron från Treehotels spegelkub iklädd ett par snickarbyxor.

– Du kan ju tänka dig elva sidor i Usas största modemagasin. Det är så stort så man förstår det inte riktigt. Vi trodde det skulle publiceras först i februari så vi är jätteglada att det kom nu, säger Britta Lindvall.

Väntar ni några andra besök av det här slaget framöver?

Artikelbild

| SPEGELBOXEN. Karlie Kloss blir fotograferad intill ett av Treehotels rum.

– Njae, det vet jag inte, säger Britta Lindvall hemlighetsfullt och fortsätter.

– Vi frågar alltid gästen efter att de har varit här hos oss om det går bra att vi berättar det. De flesta som kommer, kommer hit för att ha det lugnt och skönt. När Kate Moss var här hade vi en massa andra gäster samtidigt, men inte kände dem igen henne. Det är som om folk inte reagerar när det är här i skogen.

Artikelbild

| Samtal. Britta Lindvall och Karlie Kloss såg ut att komma bra överens under Vogues vistelse.

Klicka här för att se några av bilderna från modereportaget.