... till alla som har tagit hand om mig på cytostatika avdelningen i Sunderbyns sjukhus under min bröstcancerbehandling.

Viviann Forsman/Svartlå

... till Åsa Å. Jag är glad att jag har dig, vi är nog många som tänker så...

Molly

... till Gunilla Nilsson i Ullatti för allt skoj och stoj som du fixar till Albin och Clara.

H-G

... till Therese Hansson, läkare på Björkskatans Hälsocentral, för ditt fantastiska bemötande. Professionell och seriös, förstående och engagerad. Du hjälpte och gjorde skillnad.

Hon med stödstrumporna

... till soptippschaufförskan i Kalix. Hon tog sig tid att backa och lyfta in tunnorna över den höga plogkarm som plogbilen efterlämnat!

Trött snöskottare på Härads

...till all personal på ortopedavd 31C för all den hjälp, vänlighet och omvård jag fick under min vistelse hos er i januari.

Maria Ekbom sal 16

... till IVA och Rehab på Kalix sjukhus för god omvårdnad av vår far, Tore Nilsson.

Sönerna med familjer

... till Älvgårdana Byaförenig Åkerby för ett trevligt årsmöte som följdes av en måltid bestående av bruna bönor, stekt fläsk och semlor plus kaffe därtill.

Vi som var där

... till dig som nöjde dig med ett tack och sa att det kan vara min tur nästa gång. Vilken tur att det finns såna som du.

Död Toyota vid Willys

... till snöröjarna på Notviksvägen. Nu sker röjningen som det var förr i tiden, dvs i symbios med fastighetsägarna. Speciell hälsning till Johannes Nilsson.

25:an

... till gästerna och personalen på pizzerian som ringde polisen lördagen den 9/3 så att mitt barnbarn kom hem tryggt, även ett tack till polisen och socialjouren.

Evigt tacksam farmor

... till Ulla som har hållit ordning på oss på Mårängskolan i alla dessa år. Njut av ledigheten, vi kommer att sakna dig.

Personalen på Mårängskolan

... till de som hjälpte mig sedan jag ramlat på LLT:s buss tisdag den 20 februari. Extra tack till kvinnan som ringde efter ambulans.

Else-Maj