Det kom in kommentarer in om att det var märkligt att fotografen tagit bilden på henne ovanifrån och med ett fiskespö i munnen.

- Jag är själv jättenöjd med bilden, det är ju jag som tagit den. Jag förstår ingenting av den här uppståndelsen, säger Ella Micalsen.

Ella Micalsen blev upprörd när hon såg kommentarerna i fältet och tyckte det var konstigt att hon istället för att bli sedd som en stark kvinna inom fiskesporten blev sedd som ett offer. Hon fick också uppbackning bland andra i kommentarsfältet där flera av läsarna menade att det är en vanlig bild inom fiskesporten och att män också brukar ses på bild med ett fiskespö i munnen.

Artikelbild

| Bilden på fiskeprofilen Ella Micalsen har ifrågasatts.

"Måste vara duktigare"

Ella Micalsen menar att hon som tjej inom sporten sticker ut hakan och syns. Hon får ibland meddelanden på internet från killar som inleder med att prata om fiske men övergår till att kommentera hennes utseende.

- Som tjej i sportfiske i Sverige måste du vara duktigare och vassare än en kille för att bli tagen seriöst, säger hon.

Hon tycker att ämnet måste tas upp och att det inte bara är tjejer inom fiskesporten som får försvara sig.

Artikelbild

- Jag känner tjejer inom olika jaktlag, de får också försvara sig mot män som tycker att kvinnan är det svagare könet och aldrig skulle orka dra en skjuten 18-taggare genom skogen.