Vid de stora panoramafönstren sitter en man i sandaler och arabiska kläder, men utanför är det drivor med snö och texten "Snowboard today" syns på fotografiet av scenen.
Man skulle kunna tro att bilden är skapad i fotoshop, men det är den inte.
Bilden är tagen i världens största shoppingcentra, Mall of the Emirates i Dubai, där det även ryms en 400 meter lång slalombacke.
- De ska ha allt som finns i hela världen, säger Sabina Jacobsson som visar sin utställning Indoor Happiness på Kulturens hus.
Hon har sedan 2004 arbetat med turistområden och undersökt vad vi bygger för att tillfredställa våra drömmar. Hon har undersökt hur vi inrättar oss i konstgjorda miljöer och hur vi försöker skapa en perfekt verklighet.
Och det finns knappast någon plats på jorden som är bättre än Dubai för att studera det. Här har galna byggprojekt lanserats på löpande band och arkitekterna verkar inte få några som helst restriktioner. Det är bara att tuta och köra.
- Jag har tidigare arbetat i Berlin med den västliga drömmen och utopin om tropikerna. Och nu har jag undersökt hur människorna i Dubai upplever snö. De drömmer ju om alperna, men upplever samtidigt inte att inomhusbacken skulle vara artificiell, säger Jacobsson.

I den inbyggda backen är snön hela tiden perfekt och temperaturen konstant minus fyra grader. Och det går åt 7000 ton snö till de 400 meter backe som byggts.
- Det finns ju liknande backar även i Europa, men det finns ingen som är så absurd som den här. Men de ska bygga en till backe i Dubai-land, som är ett slags Disneyland. Det är ett fembiljonersbygge som kostar lika mycket som den norska statskassan, säger Jacobsson.
Men skälen till satsningarna på arkitekturen och en monstruös nöjespark är samtidigt mycket krassa.
- Dubai satsar på turismen eftersom de inte tror på oljan i framtiden.
Men sedan finanskrisen slog till har Dubai fått problem och allt står stilla.
- De har haft storhetsvansinne där och hela landet har varit under konstruktion fram till finanskrisen. Dubai-land skulle vara klart 2010 men det tror jag inte på. Alla drömmar man hade för ett år sedan är borta och Dubai måste låna pengar i dag, säger Jacobsson.

När hon började projektet var tanken att göra en konstnärlig, kritisk granskning av Dubai - men någonstans på vägen blev hon tagen av alla arkitektur och fantasterierna.
- Dubai har ju ett starkare "kastsystem" än Indien. De rika är verkligen rika och de som bygger kommer från andra länder och jobbar för låga löner. Men trots baksidorna blev jag fascinerad.Jag är ju en estet till yrket och jag fick en kick av allt jag såg. Så mitt arbete har blivit en blandning av dokumentär och utopi. Att vara där är faktiskt lite som att kliva in i dataspelsvärlden, i Sims eller Second Life, säger Jacobsson som tycker att det är intressant att visa bilderna från Dubai här i norra Sverige.
- Det är intressant att visa det artificiella snölandskapet i den naturliga miljön för snö. Men faktum är att vi kanske inte har snö i Umeå 2050. Och vad gör vi då? Kanske bygger vi inomhusbackar vi med?