Det gjorde polisen i natt

Under natten har polisen i Norrbotten bland annat ägnat sig åt en misshandel i Luleå och ett butiksinbrott i Älvsbyn.

Norrbottens län2019-10-15 07:57

Det har varit en lugn natt för polisen i Norrbotten. De har bland annat utfört kontroller där en bilist bötfälldes för trafikbrott. 

Under natten fick polisen in ett larm om en misshandel i Notviken. När polisen kom till platsen handlade det om en man som ska ha blivit misshandlad av två personer utomhus. Personerna ska sedan ha lämnat platsen på cykel. Polisen har upprättat en anmälan om misshandel. Den misshandlade mannen ville inte medverka i förhör. Det finns inga uppgifter om att mannen ska ha behövt uppsöka vård.

I natt fick polisen även in ett larm om ett inbrott i en butik i centrala Älvsbyn. En av butikens rutor ska vara krossad och två personer sågs lämna platsen i en mörk bil. Efter inbrottet saknas bland annat datorer från butiken. Polisen har inte påträffat någon misstänkt. De har hållit förhör och upprättar en anmälan om stöld genom inbrott. 

Fyra viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga uppgifter om att någon person skadats i samband med olyckorna.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!