Ny Àgare för Treehotel: "Ska förvalta med omsorg"

Den nya Àgaren Àr Jonas Olsson, med Meditron Holding ab. "Treehotel har varit en viktig satsning för orten Harads, men ocksÄ för regionen i stort. Denna djÀrva satsning sÀtter Norrland pÄ vÀrldskartan. Jag kommer ta vara pÄ Treehotel och förvalta och utveckla verksamheten med omsorg", sÀger han.

Mikael Edström Partnerinvest Norr, Kent Lindvall Treehotel, Britta Jonsson-Lindvall Treehotel, Hannah Wennebro Meditron Holding, Jonas Olsson Meditron Holding och Balticgruppens Àgare.

Mikael Edström Partnerinvest Norr, Kent Lindvall Treehotel, Britta Jonsson-Lindvall Treehotel, Hannah Wennebro Meditron Holding, Jonas Olsson Meditron Holding och Balticgruppens Àgare.

Foto: Johan Jansson, Lennartsdotter Film & Foto

Harads2022-07-01 16:52

Meditron Holding ab tar över Treehotel med nuvarande personal och kommer driva hotellverksamheten vidare. 

– Jag har ett stort intresse för bĂ„de hotell och vacker arkitektur och Treehotel Ă€r helt unikt i sitt slag. Det arkitektoniska inslagen i kombination av den varsamma hĂ€nsynen till naturen gör upplevelsen oslagbar. Det smĂ„skaliga blir det stora hĂ€r, sĂ€ger Jonas Olsson och fortsĂ€tter:

– Treehotel har varit en viktig satsning för orten Harads men ocksĂ„ för regionen i stort. Denna djĂ€rva satsning sĂ€tter Norrland pĂ„ vĂ€rldskartan. Jag kommer ta vara pĂ„ Treehotel och förvalta och utveckla verksamheten med omsorg.

SÄ hÀr sÀger Kent och Britta Lindvall om försÀljningen:

– Vi Ă€r oerhört glada och kĂ€nner oss trygga med att köparen Jonas Olsson tar över Treehotel. Vi ser att Jonas har de rĂ€tta förutsĂ€ttningarna och vĂ€rderingarna och vi tror att han kommer att fortsĂ€tta utveckla verksamheten mot det koncept Treehotel bygger pĂ„. Detta blir en stor tillgĂ„ng för Bodens kommun och Harads.

TilltrÀdet sker den 1 september 2022.

SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!