Det låter obekymrat, på gränsen till lättsinne, men missta er inte. 18-årige Viktor Pääjärvi går in för sin brottning till hundra procent och satsningen är fullskalig. Och framför allt långsiktig.
- Det är som min tränare Zigge (Jansons) säger, det gör inte så mycket om jag inte vinner så mycket nu, bara jag vinner som senior. Det viktigaste är att jag utvecklas och går framåt, säger han.
Misslyckad invägning
Utvecklande, för att inte säga hopknycklande, motstånd räknar han med att möta under helgen. De flesta lär vara mer rutinerade från stora sammanhang och betydligt tyngre.
Bakgrunden är att Viktor Pääjärvi misslyckades med invägningen inför junior-SM. Nålen på vågen stannade på några hekto över 96 kilosgränsen och han placerades därmed i 120-kilosklassen.
Det slutade inte bättre än att han vann JSM i den tyngsta klassen och blev uttagen till Nordiska mästerskapen i densamma.
Mästerskapen går i finska Vantaa under helgen och Viktor Pääjärvi är ende norrbottningen i den svenska truppen.
"Inga lätta killar"
Han ser fram emot helgen trots att utsikerna till framgång framstår som något begränsade.
- Jag har kollat i deltagaralistan och det för inga lätta killar som jag kommer att möta. Det var bland annat en estländare som vägde 118 som tydligen har vunnit ganska mycket. Det blir något att hugga tag i, ha ha.
Inför helgen väger Viktor Pääjärvi 98 kilo och det är inte aktuellt att försöka äta upp sig några kilo.
- Då blir jag inte lika rapp och kommer inte att orka lika mycket. Nej, jag känner mig i jättebra fysisk form och tycker bara att det ska bli jättekul att bli uttagen till landslagsuppdrag och få säsongen förlängd.
Längre fram i karriären är det tänkt att Viktor Pääjärvi ska växa in i tungviktsrollen.
- Det är det som gäller. Jag är lite spinkig nu, men när jag har passerat 105 kilo kommer jag sluta banta inför tävlingarna och bara att satsa på 120 kilosklassen.