Den tolfte juni öppnade juicebaren. Grundaren Robin Lahti och flickvännen Jill Dalbom kommer under sommaren att stå och sälja juicer, smoothies med mera i containern på Storgatan.
– Det känns bra, sommaren har bara börjat och det är mycket kvar. Jag tycker intresset har blivit större och större, säger Robin Lahti.
Idén fick Robin när han var och hälsade på sin kompis i London förra året. När de promenerade runt i South Kensington såg han såg en kvinna som stod och sålde färskpressad juice på en ishäll i en kiosk.
– Jag köpte en vattenmelonjuice som var väldigt god, då tänkte jag: hur svårt kan det vara? Så jag prövade att göra min egen och den blev till och med ännu godare! Då föddes idén till att starta en juicebar.
Hur kom du på att sälja juicen i en container?
– Jag tyckte att en foodtruck ger en känsla av sämre kvalité, så då tänkte jag att om vi tar bort hjulen och ändå gör den flyttbar, som den här containern är, då kan det inte bli bättre, berättar Robin.
– Det är en modulär container, den kommer i ett set som man bygger ihop. Sen har vi målat om och lite sådant för att få det att passa in bra.
Robin Lahti har mestadels växt upp i Luleå och har länge arbetat på Stadshotellet. Han säger att han har haft ambitioner kring entreprenörskap under en lång tid, och att det här var startskottet.
– Det här konceptet fungerar lite var som helst och man är inte fast någonstans eftersom containern är flyttbar.
Han är glad över att nu ha öppnat.
– Det känns superbra, man kan ha visioner men nu har det blivit verklighet!