Väskan är av hockeymodell och innehåller tre uppsättningar scenkostymer i en bransch som är tämligen okänd.
Johanna Salin, 41, eller Lady Francescca som hon heter i showerna, klev in i denna värld för nio år sedan. I dag har hennes alter ego, Lady Francescca, blivit extra knäck, en livsstil – och en chans att få agera på scenen. En burlesk värld där Dita von Teese är den stora stjärnan.
Allting började för nio år sedan när Johannas Salin flyttade från Göteborg till Stockholm. När hon besökte en klubb med 20-, 30- och 40-talsstil, arrangerades även en burleskklubb.
– Det var sådan härlig stämning och de som var där uppträdde på ett helt annat sätt än en vanlig krog. Det var ingen köttmarknad. Man var där för att man uppskattade musiken och fick se en show, säger Johanna Salin.
Att hon gillade att spela teater påverkade vägvalet, tror Johanna Salin.
På den vägen är det.
I dag är det burleskt som gäller för henne. En väg hon tog via Burleskakademien. Att hon även är utbildad mönsterkonstruktör och sömmerska innebär att hon själv tillverkar sina dressar.
Aftonklänningar, boa och handskar – som under showen åker av.
– Burleskartist i dag är striptease. Vi tar av oss kläderna, men det är betoning på "teasern" och hur vi gör det, säger Johanna Salin.
– Det är mycket teater och vi rör oss till musik. Men det finns även de som arbetar med eld. Burlesk är ett så himla brett begrepp, men grunden är striptease.
Hon tycker inte det känns konstigt på något sätt att klä av sig framför publik.
– Det här är en konstform där vi använder kroppen som ett redskap. Som en målare som använder pensel och färg. I min värld är det inte alls konstigt. Det som är skillnaden, om man skulle gå på en strippklubb, är att i burleskens värld är det du som äger din sexualitet. Burlesken är en sensuell kabaréform.
Du är inte rädd för att du cementerar bilden av att kvinnor ska behaga män?– Nej, jag tror inte det. Den flesta i publiken är kvinnor som tycker det är jättehäftigt. Däremot, om du jobbar på en strippklubb: då är du där för att behaga publiken, som oftast är män. Men det är en hårfin gräns, för vi tar ju av oss kläderna.
Johanna Salin betonar att det burleska artisteriet under perioder använts för häckla överklassen och än i dag, i många fall, är politisk.
– Vi vill göra satir på samhället. Jag jobbar mycket med humor och jag skojar mycket med kroppen. Jag tycker det är jätteroligt att roa folk. Det vi gör inom burlesken är också att ta tillbaka mystiken kring den kvinnliga kroppen. Vi gör det mystiskt igen, säger hon och skrattar.
Men framför allt handlar denna värld om en sak.
– Tänk dig 40-talets Las Vegas. Det ska vara tjusigt och roligt, medan det i strippvärlden är det nakna bröst, stringtrosor och neonljus.