Alla inom kåren uppskattar inte det han skriver – betraktelser från jobbet som polis.
– Jag hittar aldrig på, det har hänt, säger 42-åringen som numera fungerar som chef för polisens ungdomsgrupp i Växjö.
Han skriver för att visa att polisen har en mänsklig sida – att de har ett hjärta. Men att de när de är ute och jobbar har strikta regler att följa.
När han först fick erbjudandet att skriva på Facebook tyckte han att han var för gammal. Och hade svårt att skriva på svenska.
När han blev lovad en iphone nappade han.
I november 2011 startade satsningen som i dag följs av många. Som mest har drygt två miljoner varit in, de flesta är runt 30-strecket.
– Fler kvinnor följer oss, säger han och tillägger att det kan bero på att det står mycket om föräldraansvar.
Han berättar att genom åren fått mycket skit också, bland annat när han skrev om de cannabisplantor polisen hittat i skogen och efterlyste om någon ville göra anspråk på dem.
I och med att sidan blev allt populärare blev det ibland svår att hantera alla kommentarer. Ett tag fick sidan stängas ned – något som han beskriver som det "största misstaget".
– Vi accepterar inte personliga påhopp och rasistiska inlägg.
Numera filtreras inläggen. De som använt ord som fastnar i filtret granskas närmare, men att det händer sällan att inlägg blockeras.
Han säger att det för tio år sedan inte fanns en tanke på att polisen skulle finnas på Facebook.
– Det är stenåldern i dag om man inte är ute på sociala medier, säger han och påpekar att alla myndigheter borde finnas där.
Att ständigt uppdatera är inte det viktigaste för honom, utan budskapet.