Ett kompisgäng har kört hit från Boden och slagit sig ner vid ett av borden för att ta sig ett nattmål, en utflykt de brukar gör någon gång i månaden.
De är väl medvetna om att det brukar kunna vara stökigt, även om det just nu, klockan ett på lördagsnatten, är lugnt.
– Det är olika ungdomsgäng som inte ens köper mat utan bara är här för att hänga, säger Zakaria Alsharif, 18 år.
– Jag kan tänka mig att det inte är så kul för de som jobbar här. Det är mycket att städa och det blir en hetsig stämning. De som ska vara här är de som ska äta, inte de som inte beställer något utan bara vill umgås, säger Loran Hasan, 16 år.
Mohamed Aiekda, 20 år, har själv jobbat på Max i Boden tidigare och även där var det problem, berättar han.
– Det var en massa ungdomar som kom in, bara satt och skrek och det var stökigt. Det är inte så kul att man behöver städa efter dem, men oftast gör man det bara ändå, säger han.
Vad tycker du man ska göra åt det?
– Jag tycker att föräldrarna ska hålla koll på sina barn. En del är under 18 år, säger Mohamed Aiekda.
En kvällsöppen ungdomsgård hade varit ett bra alternativ, liksom fler aktiviteter för ungdomar, tycker Jonathan Nordström, 20 år.
– När jag bodde i Uppsala fanns det mycket mer att göra. Det kanske är något man borde starta här uppe också, säger han.
Lillith Wiström och Lukas Hägglund, båda 16 år, kommer in för att beställa. De instämmer i bilden av att det brukar vara rörigt och mycket folk på helgerna.
De vet inte vad lösningen skulle kunna vara.
– Maxpersonalen brukar väl säga till ibland, men sedan vet jag inte vad jag kan göra åt det. Jag kan ju inte gå fram och säga till något fyllo "Ursäkta, sluta skräpa ner", för de kommer inte lyssna på mig. Kanske man kan ha fler fältarbetare här, säger Lillith Wiström fundersamt.
– Någon vuxen får säga åt dem så att de slutar, säger Lukas Hägglund.
Elias Gustavson, 16 år, sladdar in på parkeringen i sin epa-traktor.
Eftersom han själv går i skolan känner han till informationen som har gått ut från polisen och kommunen.
– Jag som själv är med tycker inte att det är stökigt, men jag kan väl förstå att andra som kommer utifrån skulle kunna uppfatta det så och tycka att det är jobbigt, säger han.
Det handlar om ungdomar från byarna och stan som vill ha någonstans att träffas berättar han.
– Här kan man vara, det är en central punkt, istället för att samlas i Sunderbyn eller Avan eller någon annan by.
För hans personliga del skulle det inte göra någon skillnad med högre vuxennärvaro och det är inget han skulle besväras av heller.
– Jag tillhör inte dem som härjar. Men det finns ju folk som dricker också. Men deras föräldrar kanske inte bryr sig, för det är ändå något som är ganska vanligt förekommande i unga åldrar.
Wais Amnawa tillhör Maxpersonalen och känner hur det går ut över dem som arbetar.
– På helgerna är det kaos och jobbigt och folk man ska hantera som är ganska fulla. Vi försöker servera mat, men de beter sig konstigt och störande.
För några veckor var han personligen med om en obehaglig och hotfull situation med fulla ungdomar som tog tag i honom och som han fick försöka kasta ut.
– Jag vet inte vad man ska göra åt det, säger han.