Statistiken för juni, juli och augusti är inte helt klar ännu men den bedömningen gör campingchefen Pia Emretsson.

– Vi hade ju superväder och nytt rekord förra året. Jag trodde inte ens i min fantasi att vi skulle kunna slå de siffrorna men det har varit ett otroligt tryck. Vissa kvällar har vi haft helt fullt och inte ens kunnat klämma in ett tält till, säger hon.

Under juli noterade campingen 15 000 gästnätter.

– Campingdelen ökade med 16 procent och stugorna med 10 procent. Det vi sett i år är en stor ökning av tältande gäster. Husbilarna ökar ju också men den utvecklingen har pågått ett tag, säger Pia Emretsson, som tror att trenden med "hemester" slagit igenom rejält.

– Det är nog det vi ser hos oss också.

LÄS MER: Campingchefen: "Galet men fantastiskt"

En tid under sommaren hade man problem med lokala ungdomsgäng som saboterade och störde gäster.

– Jag skrev ett inlägg på Facebook och tog även ett snack med ungdomarna på plats. Flera föräldrar hörde av sig och efter det blev det lugnt.

Ett mörkt moln på campinghimlen är den kraftigt höjda skatt på nya husbilar (kopplat till utsläpp) som aviserats senast vid årsskiftet.

– Det blir en stor skillnad för husbilsägare. Jag är orolig att det kan påverka besöksnäringen, säger Pia Emretsson.

Inför nästa sommarsäsong ska campingen bland annat investera i ett familjerum med dusch och toalett, som ställs i ordning i ett av servicehusen.

– Vi skulle också vilja fräscha till vårt område. Gräsmattorna har tagit stryk på vissa ställen. Vi får se om det blir några pengar till det.