Har du varit på ditt livs fiskeresa? Eller fått en oväntat fångst runt knuten? Kanske fångade du en vacker vy på bild under din senaste fisketur, eller så har du en fiskehistoria som du bara måste få dela med dig av?

Då kan du vara med i tävlingen "Läsarnas fiskesommar".

Så här går det till:

Artikelbild

| I går kväll var jag ute på havet i Nordnorge i våran stuga med min sambo och fiskade lite, var ganska dött men mycket vak. Sedan small det i spöt. Tungt var det, fick upp mycket lina och sedan tog fisken mycket lina och ville ner till botten igen. Fick upp fisken till ytan och såg monstret, men den ville ner till botten igen så det var bara att börja om från början. Fick upp den och in i båten å fick en rejäl chock. 18kg stor havskatt 130 cm. Det är min absolut största fick någonsin:)

- Mejla din bild eller film till webben@norrbottensmedia.se

- Bilden eller filmen ska vara tagen sommaren 2018.

- Berätta historien bakom bilden, var den är tagen och vilka som är med – och motivera varför den ska vinna.

- Bilderna publiceras löpande på NSD och Kurirens sajter. I slutet av sommaren utses vinnarna, som får ett presentkort på fiskeutrustning.

Artikelbild

| Har haft en svår knäskada och vart hemma länge och vart medbjuden att följa till Norge med 2 kompisar och deras son.hakade på och det var helt magiskt.

"Läsarnas fiskesommar" ersätter i år Fiske-DM.

 

Artikelbild

| Tagen på torrfluga av märket Streaking caddie. Vikt drygt 2,5 kilo. Det blåste hård vind, men öringen kom upp ur djupet och tog flugan med kraft. Rusade ut med 30 meter backing innan jag fick stopp på den. Flugan satt hårt i mungipan.Den största öring jag någonsin tagit på torrfluga. Hem för att se Sverige spela kvartsfinal mot England.

OBS! Tävlingen pågår till fredagen 24 augusti klockan 12.00.