- Vi struntar i recensionerna och kör vårat eget race, säger Marcus J Garbom, gitarrist i bandet.
De fem killarna startade bandet julen 2007. Axel Moe och Andreas Strandljung var de två första medlemmarna i bandet, de kontaktade sina gamla kompisar Mattias Lindblom och Johan Bodin. Mattias garage blev replokalen och snart hade de även en femte medlem, Marcus J Garbom. Eftersom att Marcus jobbade på kronan i en studio så flyttade replokalen dit.
- Marcus fick bara vara med för att han hade tillgång till studion, säger Andreas Strandljung på skämt. Efter en vår av övning så hade de deras första spelning sommaren 2008 och efter det så flöt det på ganska bra med spelningar runt om i norrbotten fram till hösten då de tog ett uppehåll eftersom att skolan började för några av bandmedlemmarna.
Nu har de dock nya mål och siktar högt. En demo är på gång och ska vara klar till sommaren, men de fortsätter med att ha spelningar under tiden och spelar ikväll på Rockkarusellen i Överkalix. Fler spelningar kommer och i början av juni spelar de på "Shout Out Night" på Kulturens Hus i Luleå.
- Beneath My Feet är inte bara ett bandnamn, det är kärlek. Jag har aldrig roligare än när vi spelar tillsammans, säger Axel.
Vill du lyssna på Beneath My Feet? Gå in på http://www.myspace.com/beneathmyfeetmusic