Vad är din drivkraft?

Det är otroligt roligt att skapa framgång ihop med andra människor. Jag kommer från idrotten, så jag har tagit på ledartröjan. Drivkraften har varit att bygga stolthet genom att vara ledande i kombination med att skapa jobb. Vi har vunnit många utmärkelser, men att bli Norrbottens största privata arbetsgivare, det var stort för mig. Det kanske man inte trodde när man började med företaget för 20 år sedan.

Vad är viktigaste egenskap om du får säga det själv?

Engagemang och inställningen att inget är omöjligt. Om man lyckats ta sig från tomma händer till ett miljardföretag då är många problem och utmaningar i det dagliga greppbara.

Vad är din största framgång?

Att vi under det senaste året satt 10 837 personer i jobb, detta mycket tack vare det digitala system som vi utvecklat i Luleå under 16 år. Det matchar kunder med arbetssökande till lägsta administrativa kostnaderna i branschen och är en förutsättning för vår tillväxt. Vi var också först med video-cv som ger unga som söker jobb möjlighet att nå ut till tusentals företag. Det ökar chansen att hitta sitt jobb och för företaget, att hitta rätt att anställa.

Vad skulle det betyda om du utsågs till Årets norrbottning?

Jag skulle bli väldigt stolt och jag kopplar det till är att vi blivit Norrbottens största privata arbetsgivare.