Det har gått ett par dagar sedan 18-årige Ronnie Lundströmer avslutade sin debutsäsong i Formel Renault-serien.
Och så här lyder hans snabbanalys av den:
- Jag har lärt mig extremt mycket. Bara erfarenheten man samlat på sig är värt mycket. Jag hade räknat med att det skulle gå bättre i slutet av säsongen, och det gjorde det också, säger han.
Säsongsfinalen på klassiska Mantorp Park slutade med en tredjeplats och en fjärdeplats. Dessutom fick Lundströmer ta emot priset som tävlingens främste förare.
Och i sammandraget innebar det en total åttondeplats. Något som den förre gokartföraren var mer än nöjd med.
- Jag hade inte räknat med att komma högre än så, säger han och förklarar att hans stall, Trackstar Racing, också var nöjt med debuten i formelbilsklassen.
- Teamet har också sagt åt mig att jag får ta den tid jag behöver för att utvecklas. Det är ett stort steg att ta från gocart till formelbil.
Det måste väl vara skönt att känna att ditt team har tålamod med dig och ser dig som en investering på lång sikt?
- Absolut. Det betyder mycket.
Debutsäsongen i Formel Renault har gett 18-.åringen blodad tand att fortsätta köra formelbil.
Och redan nu är planeringen i full gång för säsongen 2011.
Om allt går enligt skisserna kommer Lundströmer följa med på stallets satsning på att köra i en av Formel Renaults europaserier.
- Helt spikat är det inte. Teamet har som mål att köra i Europaserien och får vi bara ihop de pengar som krävs kommer jag vara med där, säger Lundströmer.
Stora pengar
Och det handlar om ganska stora investeringar. Lundströmer pratar om att kostnaden kommer att nästa fördubblas jämfört med årets säsong.
- Så nu är det bara att gå ut på sponsorjakt. Vi fick kontakt med folk redan i år som sa att vi skulle höra av oss tidigt i år så nog har jag förhoppningar om det ska gå att lösa.
Känner du dig redo för ett europaäventyr rent sportsligt då?
- Jo, nu har jag ju känt av hur det är att köra formelbil. Skulle jag få köra i Europa skulle jag ju utvecklas ännu mer. I Europa är det mellan 30-40 bilar på startlinjen och riktigt bra konkurrens..
Lundströmer hoppas kunna veta hur framtiden kommer se ut före årsskiftet. Men han är optimist.
- När jag fick en så bra avslutning på säsongen känns det som att det kan vara lättare att hitta nya sponsorer.