Hur firade du mors dag? Lena Sjöholm, som är både mamma och farmor, firade på ett lite annorlunda sätt.

I direktsändning.

Hon fick nämligen skrapa en trisslott i TV4:s Nyhetsmorgon.

Artikelbild

jösses, jag vann... Lena Sjöholm från Gällivare tror knappt att det är sant när hon skrapade hem en kvarts miljon på Triss i TV4 under söndagen.?Foto: Jens Grip/TV4

Lena Sjöholm drog fram lott nummer 12 och började skrapa.

– Åh, nu skakar jag, sa hon efter att ha blivit 250 000 kronor rikare.

Lena Sjöholm firade vinsten med att äta lunch tillsammans med tre söner. Därefter fick NSD en intervju med 59-åringen från Gällivare.

– Jag åt en jättegod lax med någon god sås till. Jag har faktiskt tagit mig ett glas vin med. Jag dricker sällan vin, men nu gjorde jag faktiskt det, säger trissvinnaren.

Artikelbild

Hur är känslorna nu då?

– Om jag säger så här; jag var garanterad 50 000 kronor och jag var överlycklig över det. Jag hade i ärlighetens namn dålig koll på siffrorna när jag skrapade.

Artikelbild

Det blev en bra mors dag?

– Det bästa med mors dag är att jag har haft mina söner med mig här nere. Det var redan en bra mors dag på grund av det, allt annat är en bonus. Jag går som på moln nu.

När köpte du lotten som gjorde att du fick komma till TV4-studion?

– Den köpte jag i februari. Först förstod jag inte, utan trodde att jag skulle komma till en dragning till innan jag hamnade så här långt. Sönerna sa till mig att ringa svenska spel och fråga. Jag väntade till dagen efter innan jag ringde. Då fick jag vet att jag hade vunnit minst 50 000.

Lena Sjöholm säger också:

– Nu ska vi shoppa lite och fira här. Sen kommer vi säkert hitta på något annat kul längre fram.

Vadå?

– Kanske blir det en resa med alla barn och barnbarn. Vi får se vad det blir, jag har inte riktigt hunnit smälta det här än.